Wijkschool Terlanen

In samenspraak met onze directie en het lokaal bestuur Overijse hebben we beslist om onze wijkafdeling in Terlanen op het einde van dit schooljaar definitief te sluiten. Hoewel we in samenwerking met de Dorpsraad Terlanen op verschillende manieren hebben geprobeerd om ouders warm te maken om hun kind in te schrijven, blijft het leerlingenaantal van onze wijkschool elk jaar sterk dalen.

Daarom sluiten we de schoolpoorten nu definitief op 30 juni 2022. De kleutertjes van juf Anita kunnen vanaf 1 september 2022 terecht in onze gemeentelijke basisschool in het centrum. We zullen alle ouders begeleiden in de zoektocht naar de juiste school en klas voor hun kind.

Uiteraard sluiten we dit hoofdstuk niet zomaar af. Samen met juf Anita nemen we eind juni afscheid van een heleboel mooie jaren op het Arthur Michielsplein. In de loop van het schooljaar ontvangen jullie hierover nog meer informatie.

Nu bedanken we alvast graag alle ouders en oud-leerlingen die nog steeds vol waardering en lof praten over ’t schooltje in Terlanen, alle inwoners van Terlanen die ons met plezier geholpen hebben bij het samen school maken en de Dorpsraad Terlanen voor de vele inspanningen en de goede samenwerking. Jullie waren van onschatbare waarde voor de school!

Namens het GBO-team
Juf Auke